Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Aqua Paradise B.V.

  Aqua Paradise B.V.

  Jaren sparen voor die droombadkamer. De juiste advertentie zien en dan naar de badkamerspecialist. Topkwaliteit tegen een mooie prijs en inclusief montage. Almere en omstreken bestelt badkamers bij Aqua Paradise. Maar al gauw komt men erachter dat het allerminst paradijselijk is, maar hebben eerder het gevoel dat ze te maken hebben met Aqua Hell.

  Velen betaalden duizenden euro’s aan bij Aqua Paradise, aan de eigenaar Abdel H. en kregen weinig tot niets voor hun geld. Anderen kregen wel spullen geleverd, maar veel te laat, of in de verkeerde kleur of de verkeerde maat.

  Veel voorkomend verschijnsel is dat dhr. H. een aannemer stuurt om de oude badkamer eruit te slopen en dan de klant in de puinhoop laat zitten. En vervolgens gebeurt er niets meer. Weken, maanden en soms jaren zijn mensen bezig om hun spullen te krijgen, laat staan dat het goed geïnstalleerd wordt. Bij Opgelicht?! zijn verhalen bekend van gezinnen die maanden niet konden douchen en als er dan toch eenmaal iets geïnstalleerd was bleek het verkeerd gemonteerd. Dan was er sprake van lekkages door verkeerd aangesloten leidingen. Of afvoeren die niet op de goede plek zaten. Zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen.

  Voor Opgelicht?! reden genoeg om dhr. H. een bezoek te brengen om zijn kant van het verhaal te horen. We worden keurig uitgenodigd op zijn kantoor waar ons vervolgens verteld wordt dat dhr. H. alles wil gaan oplossen. Het komt allemaal doordat hijzelf ook opgelicht is en het een slechte tijd is. Het geld dat de mensen aanbetalen vooraf voor hun badkamer verdwijnt in het bedrijf, maar H. belooft dat hij gaat zorgen dat alles met iedereen wordt opgelost.

  Bij Opgelicht?! zijn zeker twintig families bekend die gedupeerd zijn geraakt door Aqua Paradise. Na onze ontmoeting heeft dhr. H. drie gezinnen een deel van hun geld terug gegeven, maar ze wachten nog op het volledige bedrag. Ook de andere gezinnen zullen blijven strijden om hun geld of spullen te krijgen. Opgelicht?! zal de zaak nauwkeurig in de gaten houden.

  Aqua Paradise is inmiddels failliet verklaard. De curator wil graag in contact komen met mensen die zijn benadeeld door Aqua Paradise. Bent u ook gedupeerd en heeft u zich nog niet eerder bij ons gemeld? Laat het ons weten.

 • Ook interessant