Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Woningmrkt.com is een malafide webshop, waarschuwt de politie

  Woningmrkt.com is een malafide webshop, waarschuwt de politie

  Ben je op zoek naar een koelkast, koffiezetapparaat of televisie? Bestel deze dan niet bij de webshop 'woningmrkt.com'. De winkel is naar alle waarschijnlijkheid niet betrouwbaar, stelt de politie.

  De prijzen van sommige producten op de website lopen hoog op. Zo zijn er koelkasten van rond de duizend euro te koop. Des te belangrijker om te waarschuwen voor deze webshop: de kans dat je daadwerkelijk zo'n koelkast geleverd krijgt, is klein. 

  Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie maakt melding van de malafide webshop. De volgende zaken geven volgens het LMIO weg dat je deze webshop niet kunt vertrouwen:

  • De website misbruikt adres- en contactgegevens van Krones Nederland B.V. Krones Nederland B.V. geeft aan niet betrokken te zijn bij deze website.
  • Betalen kan alleen per overschrijving naar buitenlandse bankrekeningen.
  • De website is op moment van schrijven nog online.

  De website staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website van de politie. Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

  Klachtenformulier

  Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in.

  exclamation Opgelicht?! garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. Opgelicht?! is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops.

 • Ook interessant