Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Waarschuwing voor Hollandeals.nl

  Waarschuwing voor Hollandeals.nl

  Met een aanbod van alleen een Nintendo Switch, PlayStation 4 en... een zonnebril, zouden er bij hollandeals.nl al de nodige alarmbellen moeten gaan rinkelen, maar voor de zekerheid heeft de politie ook voor deze website een waarschuwing uitgevaardigd.

  Het LMIO heeft een melding ontvangen over de website www.hollandeals.nl. Uit controle van de website is gebleken dat we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen spreken over malafide website. Dat is gebleken uit:

  • Het LMIO heeft (vooralsnog) geen aangiften tegen de website www.hollandeals.nl ontvangen, toch blijkt de website www.hollandeals.nl misbruik te maken van bestaande (bedrijfs)gegevens;
  • Volgens Sidn staat de domeinnaam per 22-05-2020 geregistreerd;
  • Hoge kortingen / Onrealistische prijzen (te mooi om waar te zijn);
  • Het blijkt dat geldbedragen worden overgemaakt naar een Duits bankrekeningnummer, te weten: DE74 7001 1110 6022 369154 t.n.v. HollanDeals;
  • Er zijn klachten op internet bekend.

  De website www.hollandeals.nl staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website www.politie.nl. Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

  Klachtenformulier

  Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in.

  exclamation Opgelicht?! garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. Opgelicht?! is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops.

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant