Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Valse beslaglegging met kenmerk 28635/AC/2015 uit naam van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders

  Valse beslaglegging met kenmerk 28635/AC/2015 uit naam van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders

  De naam van het bestaande bedrijf Hafkamp Gerechtsdeurwaarders wordt door oplichters misbruikt om valse beslagleggingen te versturen. Op zeer dwingende, agressieve wijze wordt gedreigd dat je met spoed € 127,87 dient te voldoen onder vermelding van kenmerk 28635/AC/2015. Maar betalen kun je beter niet doen: de mail is vals en het kenmerk 28635/AC/2015 is al in meerdere vergelijkbare spookfacturen opgedoken.

  Een simpele zoekopdracht op het dossiernummer '28635/AC/2015' levert het inzicht op dat dit kenmerk in talloze vergelijkbare spookfacturen en valse beslagleggingen is opgedoken, en ook de verzonnen naam K. Veenstra komt ons bekend voor. Hetzelfde geldt voor het bankrekeningnummer BE08 9671 1159 3513: ook dit bankrekeningnummer is op minstens één andere spookfactuur verschenen. 

  Vanwege de dreigende toon en het relatief geringe bedrag denk je wellicht dat het beter is om maar direct te betalen, maar het zit toch echt anders: oplichters zijn uit op je geld.

  Volledige tekst uit de mail

  Hafkamp - Gerechtsdeurwaarders & Incasso advocaten
  Afdeling: Executie Beslaglegging
  Contactpersoon: Dhr. K. Veenstra
  Dossiernummer: 28635/AC/2015

  29 juni 2020, Den Haag

  Betreft: beslaglegging op uw bankrekeningnummer en inkomen.

  Geachte heer of mevrouw,

  Ondanks herhaaldelijke aanmaningen betreffende Uw schuld voor gemeentelijke naheffing en achterstand Belastingdienst, met referentie: 28635/AC/2015, blijft U nalatig in het voldoen van de restschuld van 127,87 euro.

  Indien U niet onmiddellijk uw schuld voldoet op het hieronder opgegeven rekeningnummer, met vermelding van uw dossiernummer (zie briefhoofd), zijn wij genoodzaakt het Openbaar Ministerie te verwittigen van Uw nalatigheid.

  • U dient dan rekening te houden met zeer ernstige gevolgen:
  • Uw bankrekeningnummer wordt per direct geblokkeerd.
  • U kunt dan geen geld meer opnemen of storten. Tevens kunt U geen nieuwe bankrekening openen bij een Nederlandse bank voor de periode van 8 jaar.

  Onze Gerechtsdeurwaarder zal U bezoeken om direct, en eventueel met behulp van de politie, beslag te leggen op al uw goederen. U dient hierbij te denken aan uw auto, televisie, computer, sieraden en overige waardevolle bezittingen.

  Bij niet betalen, zal het Openbaar Ministerie (OM) de politie opdracht geven U per direct aan te houden en in gijzeling te nemen voor minimaal 30 dagen.

  U kunt dit enkel nog voorkomen door onmiddellijk het openstaande bedrag van 127,87 euro te voldoen op rekeningnummer

  BE08 9671 1159 3513 ten name van: Hafkamp - Gerechtsdeurwaarders & Incasso advocaten, o.v.v. uw dossiernummer (28635/AC/2015).

  Wij vertrouwen erop dat U het niet zover laat komen. U kunt niet meer in beroep gaan tegen dit vonnis!

  Hoogachtend,

  Dhr. K. Veenstra
  CEO -  Hafkamp - Gerechtsdeurwaarders & Incasso advocaten

   

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant