Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Speurders.nl waarschuwt voor phishing

  Fraudeurs sturen mails uit naam van Speurders. De advertentiesite waarschuwt bezoekers hiervoor via een nieuwsbrief.

  Speurders.nl schrijft in deze nieuwsbrief:

  "Onlangs heeft Speurders.nl geconstateerd dat er e-mails verzonden worden waarin u gevraagd wordt uw account op Speurders.nl te bevestigen omdat anders uw advertentie verwijderd wordt. Dit bericht wordt verstuurd om uw inloggegevens voor Speurders.nl te achterhalen. Via de e-mail wordt u naar een website gestuurd welke op Speurders.nl lijkt. Ga niet in op dit verzoek en klik niet op de meegestuurde link. Dit bericht is NIET verzonden door Speurders.nl. Speurders.nl vraagt nooit op deze wijze om uw gegevens.

  Indien u gereageerd heeft op een dergelijk e-mailbericht en uw inloggegevens reeds verstrekt heeft, dan raden wij u aan hier uw wachtwoord onmiddellijk te veranderen. Controleer bij het inloggen op Speurders.nl altijd of het adres van de pagina begint met 'https://www.speurders.nl/login/' en er een groen slotje in de adresbalk aanwezig is. Indien u voor andere diensten of websites op internet hetzelfde wachtwoord gebruikt, raden wij u aan dit wachtwoord eveneens te veranderen.

  Speurders.nl neemt uw veiligheid op internet zeer serieus. Indien u verdachte berichten ontvangt waar bijvoorbeeld sprake zou kunnen zijn van phishing, dan kunt u hierover contact opnemen via onze website www.speurders.nl"

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant