Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Rennende rapper JayJay Santana heeft opnieuw nep-webshops in de lucht

  Rennende rapper JayJay Santana heeft opnieuw nep-webshops in de lucht

  Rennende rapper JayJay Santana stond meer dan eens voor onze camera. Hij heeft nieuwe nep-webshops die momenteel online staan: het gaat in ieder geval om Merkenmode.be, Merkenkledingoutlet.nl, Originalbrandsoutlet.com en Topmerkenscoren.nl

  'We zijn geen oplichters! We proberen succesvol te worden, en we doen het goed. We proberen het goed te doen. En aan alle mensen die zich opgelicht voelen: dat is nooit mijn intentie geweest en dat is zeker niet het geval!'

  Met deze woorden koos JayJay Santana na de vorige confrontatie het hazenpad. Wat bleek namelijk? Hij had talloze webshops in de lucht waarop hij peperdure merkkleding tegen spotprijzen te koop aanbood. De beloofde levering bleef echter uit en gedupeerde klanten konden naar hun geld fluiten. Het gaat om bedragen die in talloze gevallen opliepen tot vele honderden euro's, en voor zijn veelal jonge klanten is een schadepost van een dergelijke omvang natuurlijk een fikse tegenslag.

  JayJay adverteert voornamelijk op sociale media zoals Instagram, daarom krijg je dit bericht ook als je in onze app geabonneerd bent op de categorieën 'Sociale media' en/of 'WhatsApp en telefonie'.

  Wil je de volledige confrontatie met JayJay Santana terugzien? Dat kan via onderstaande button.

  JayJay Santana en zijn nepwebshops

  Merkenmode.be / Merkenkledingoutlet.nl / Originalbrandsoutlet.com / Topmerkenscoren.nl

  Zou hij na de vorige keer zijn leven hebben gebeterd? Het lijkt er niet op: wij zien dat JayJay een aantal nieuwe webshops in de lucht heeft. Het gaat om de volgende websites:

  • Merkenmode.be
  • Merkenkledingoutlet.nl
  • Originalbrandsoutlet.com
  • Topmerkenscoren.nl

  Teksten en afbeeldingen zijn regelrecht gekopieerd, het (fictieve) aanbod aan merkkleding is identiek aan websites die inmiddels wel uit de lucht zijn gehaald, de prijzen zijn te goed om waar te zijn en ook hier geldt dat je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen bestelling geleverd krijgt.

  Een greep uit het vermoedelijk niet-bestaande assortiment
  Nóg een greep uit het vermoedelijk niet-bestaande assortiment

  Weet jij nog meer webshops van JayJay die momenteel online staan? Dan horen wij het vanzelfsprekend graag: neem in dat geval contact op met de redactie van Opgelicht?!

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

  Klachtenformulier

  Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in.

  exclamation Opgelicht?! garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. Opgelicht?! is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops.

 • Ook interessant