Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Politie: 'Koop niet bij Boofashions.com'

  Politie: 'Koop niet bij Boofashions.com'

  De verveling van het thuiszitten verdrijven door online te winkelen? Niet op Boofashions.com, zo waarschuwt de politie. De peperdure merkkleding die wordt aangeboden krijg je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet geleverd.

  En daar heeft de politie zoals gebruikelijk een aantal redenen voor.

  Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting heeft een melding ontvangen over de website boofashions.com. Uit controle van de website is gebleken dat we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen spreken over een malafide website. Dat is gebleken uit:

  • De website boofashions.com biedt meerdere nieuwe merkproducten aan van onder meer Gucci, Dior, Louis Vuitton, Dolce&Gabbana;
  • Echter, nieuwe (échte!) Louis Vuitton-producten worden uitsluitend verkocht binnen het eigen winkelnetwerk van Louis Vuitton over de hele wereld, evenals de officiële website van Louis Vuitton;
  • Het is enkel mogelijk om via een contactformulier in contact te komen met de verkoper achter de website;
  • Na het plaatsen van een bestelling geeft de afrekenpagina aan dat het geldbedrag wordt overgemaakt t.n.v. Brandzstyle.com.
  • Echter, de website brandzstyle.com wordt omgeleid naar een administratief bericht van Louis Vuitton waarin staat vermeld dat de website door de arrondissementsrechtbank van de Verenigde Staten is uitgeschakeld, omdat deze werd gebruikt om onwettige zaken te doen.

  De website boofashions.com staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website www.politie.nl. Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.

  Een selectie van het aanbod. De prijzen liegen er niet om..

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant