Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Pas op voor valse mails uit naam van ICS

  Pas op voor valse mails uit naam van ICS

  Er gaan valse e-mails rond uit naam van ICS (International Card Services BV). De verstrekker van creditcards zou je zogezegd vragen om een actualisatieformulier in te vullen om het blokkeren van je kaarten en online accounts tegen te gaan. Ga hier niet op in, waarschuwt Fraudehelpdesk op haar website.

  Als je op de mails ingaat, kan je je apparaat met malware infecteren en kunnen oplichters je bankgegevens in handen krijgen. Als je een mail hebt ontvangen, verwijder het meteen zonder er nog aandacht aan te besteden. 

  Dit zijn de volledige berichten:

  Uw actualisatie formulier staat klaar!

  Geachte heer/mevrouw *************,

  Uit een administratieve controle bij International Card Services is er gebleken dat de actualisatie formulier gekoppeld aan het emailadres: ****************** nog niet geregistreerd staat. Wij verzoeken u om deze als nog in te vullen om de blokkade van uw Card(s) & Mijn Card Online tegen te houden.

  Het niet volledig invullen van het formulier heeft als ongunstigheid dat u geen gebruik meer kan maken van de diensten van International Card Services BV.

  Mijn actualisatie formulier invullen

  Na het volledig invullen van het formulier zal u een bevestiging per post ontvangen met betrekking tot het beletten van de blokkade van uw Card(s) & Mijn Card Online.
  Mijn beveiligd formulier aanvragen via de volgende link: ********************

  Met vriendelijke groet,

  International Card Services BV

  Tijdelijke blokkade op uw Mijn ICS account

  Geachte heer/mevrouw ‘****************’,

  Uit onze administratieve controle bij International Card Services in gebleken dat de actualisatie formulier gekoppeld aan het e-mailadres: ******************** nog niet geregistreerd staat. Wij verzoeken u om deze alsnog in te vullen om de blokkade van uw card(s) en uw Mijn Card(s) Online tegen te houden.

  Het niet (volledig) invullen van het formulier heeft als ongunstigheid dat u geen gebruik meer kan maken van de diensten van International Card Services B.V.
  Helaas heeft de huidige contactloze systeem van ICS de vernieuwde voorwaarden niet behaald en kan daarom niet langer meer ondersteund worden door ons betaalsysyeem.

  Mijn actualisatie formulier invullen

  Na het volledig invullen van het formulier zal u een bevestiging per post ontvangen met betrekking tot het beletten van de blokkade van uw Card(s) en uw Mijn Card(s) Online
  Mijn beveiligde formulier opvragen via de volgende link: ****************

  Met vriendelijke groet,
  International Card Services BV


   

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant