Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • 'Dexa-electro.com geen lid van thuiswinkel.org'

  'Dexa-electro.com geen lid van thuiswinkel.org'

  Opgeletopinternet.nl waarschuwt voor de webshop dexa-electro.com.

  De consument wordt geadviseerd bij deze webshop geen aankopen te doen. Reden daarvoor is onder meer dat de webshop ten onrechte het logo van Thuiswinkel.org hanteert.

  Thuiswinkel Waarborg

  Gecertificeerde leden van Thuiswinkel.org zijn herkenbaar aan het Thuiswinkel Waarborg. Via het Thuiswinkel Waarborg logo kunnen consumenten doorlinken naar het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Let hierbij op dat de URL een beveiligde verbinding moet zijn (SSL verbinding), te herkennen aan de URL die altijd begint met HTTPS://beheer (zie afbeelding).

  Meld misbruik Thuiswinkel Waarborg logo

  Bekijk altijd de ledenlijst om te controleren of een webwinkel lid is. Heeft u een webwinkel gezien met het Thuiswinkel Waarborg logo en staat de webwinkel niet in de ledenlijst vermeld, dan gebruikt de webwinkel het Thuiswinkel Waarborg logo onterecht. Laat het de organisatie weten via deze link.

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

  Klachtenformulier

  Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in.

  exclamation Opgelicht?! garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. Opgelicht?! is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops.

 • Ook interessant